Welkom bij Mae Kob
Thaise buffetten op locatie, voor al uw feesten en evenementen, groot of klein

 

Hallo, mijn naam is Kob. Op mijn website kunt u informatie vinden over de producten en/of diensten. Mijn gerechten zijn altijd vers bereid en ik stel hoge eisen aan de kwaliteit van de ingrediënten. Elk buffet wordt persoonlijk afgestemd op de behoefte van uw gasten. Heerlijk voor de echte liefhebbers van de Traditionele Thaise keuken. Maar ook voor de gasten die nog onbekend zijn met de Thaise keuken. Ik vind het een uitdaging om juist die personen iets te laten proeven wat ze nog nooit eerder hebben gehad. Zo kunnen we iets doen aan "Wat de boer niet kent, dat eet hij niet".

Via de Menukaart kunt u de Flyer downloaden en informatie vinden over de verschillende gerechten. Mocht u vragen hebben of een Catering willen afstemmen dan kunt u gebruikmaken van de Contactpagina. U kunt daar het formulier gebruiken, een email sturen of bellen voor een reservering. 

Op de fotopagina zet ik regelmatig nieuwe foto's vanuit Instagram. Bij Links vind u allerlei interessante internetpagina's om inspiratie op te doen. Op de nieuwspagina staan de laatste ontwikkelingen. De meest actuele gebeurtenissen deel ik ook via Facebook.. Wilt u wat meer over mij weten dan kunt u dat lezen op de pagina Over Mae Kob. 

Veel plezier en hopelijk kan ik binnenkort iets voor u of uw organisatie betekenen.

Kob Renting 

 

 
E-mail